Curs de Carretons Elevadors

Aconsegueix el teu Carnet de Carretoner

Realitzem cursos de Carretons elevadors en obert per a particulars i empreses amb normativa UNE 58451/2014 (Carnet de Carretoner homologat a nivell nacional) o la renovació del carnet de carretoner. Contacta ja amb nosaltres per al Curs Carnet Carreter.

Amb el teu Certificat de Carreter podràs gestionar:

  • Carretó frontal (toro)
  • Carretó Retràctil
  • Transpaleta elèctrica
  • Apiladora elèctrica

Característiques i Duració del curs de carretoner:

El curs està format per 8 hores pràctiques de maneig de carretó frontal (toro), carretó retràctil, transpalet elèctrica.Se’t lliura el material formatiu necessari. El curs està dirigit per un professor qualificat i amb àmplia experiència en el maneig de carretons elevadors, carretons frontals, carretó retràctils, toro elèctrics i apiladors.

Requisits i sortides laborals:

Si ets major d’edat i tens Carnet Jove, es realitzarà un 15% de descompte en el preu de cada curs !! (Descompte aplicable a partir de l’1 d’octubre)

Per realitzar el curs només has de portar calçat adequat per poder controlar amb seguretat els pedals del carretó.

El mercat laboral del transport de la logística i gestió de magatzems requereix constantment professionals del maneig de carretons. Concretament la ciutat de Barcelona és un centre logístic Europeu molt important. La Zona Franca, Port, aeroport i indústries relacionades amb l’emmagatzematge i la distribució.

Qualitat formativa:

Bcn Prevenció Integral és un centre de formació professional reconegut per la Generalitat, pel Servei estatal d’Ocupació SEPE amb més de 10 anys d’experiència formant a operaris de la manutenció i tècnics del sector logístic. Col·laborem activament amb les principals empreses de treball temporal d’Espanya. Estem certificats en la normativa ISO 9001 de calildad i la normativa UNE 58451/2014 (Carnet de Carretoner homologat a nivell nacional).

Si desitja tenir més informació sobre el nostre Cursos de Carreter o inscriure’t ara, Fes clic aquí.

Ubicació dels nostres centres de formació:

BCN Prevenció Integral

Telèfon: 93.314.01.32 – Mòbil: 686 600 763

C/Santander, Nº 42-48, Nau 25, 08020 Barcelona

Madrid 

Avda Valdelaparra 27 Edif III, Nau 13, 28108 Madrid

Sevilla

C/ Nuevas Profesiones 35, 41007 Sevilla

E-mail: info@bcnprevencionintegral.com

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 cursos carretillero

Curs de carretó elevador (Retràctil, frontal, transpalet i apiladora)