Curs Carretoner Barcelona

Cursos de Carretons elevadors a Barcelona està obert per a particulars i empreses complint amb la normativa UNE 58451: 2012 (Carnet de Carretoner homologat a nivell nacional) o també pots renovar el teu carnet de carretoner. Contacta amb nosaltres per al Curs Carnet Carreter ara.

Amb el teu Certificat de Carreter podràs gestionar:

  • Carretó frontal (toro)
  • Carretó Retràctil
  • Transpaleta elèctrica
  • Apilador

Característiques i Durada del Curs de Carretons elevadors a Barcelona:

El curs té una durada de 8 hores amb pràctiques i teoria a les nostres instal·lacions de Barcelona  i se’t lliura el material formatiu necessari. El curs està dirigit per un tècnic acreditat de prevenció de riscos laborals amb àmplia experiència en el maneig de carretons elevadors, carretons frontals, carretó retràctils, toro elèctrics i apiladors.

Requisits i sortides laborals:

  • Si ets major d’edat i tens Carnet Jove, es realitzarà un 15% de descompte en el preu de cada curs.
  • Per realitzar el curs només has de portar calçat adequat
  • El certificat d’Operador de Manutenció de fins a 10.000 kg UNE 58451/2012 et permetrà accedir a un ampli mercat de transport i logística. Pots trobar moltes sol·licituds d’ocupació que exigeixen com a requisit aquesta formació.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ubicació del nostre centre de formació a Barcelona:

Móvil: 686 600 763

C/ Santander 42-48 Nau 26-27, 08020 Barcelona

E-mail: info@bcnprevencionintegral.com

Pràctiques reals i formació teòrica

Qualitat formativa:

BcnPrevenciónIntegral és un centre de formació professional amb oficines a Barcelona, Madrid i Sevilla reconegut per la Fundació Tripartita, pel Servei Estatal d’Ocupació SEPE amb més de 10 anys d’experiència formant a operaris de la manutenció i tècnics del sector logístic. Col·laborem activament amb les principals empreses de treball temporal d’Espanya. Estem certificats en la normativa ISO 9001 de qualitat i la normativa UNE 58451: 2012 (Carnet de Carretoner homologat a nivell nacional).

Si desitja tenir més informació sobre els nostres cursos, ofertes, truqui’ns sense compromís